“Marielle understands the customers needs and is able to translate a customer vision in not only a clear result, but also a result that’s beyond customers expectations. The way Marielle is working means that I’m sure that she will bring ‘Heldere Blik’ to a next level.” (Jaap van Leeuwen, CEO Altajo BV)

“Wat opviel aan de samenwerking met Marielle: ze gelooft niet in problemen en moeilijkheden. ‘Kan niet’ ligt vlak naast ‘wil niet’ en Marielle wil juist wél. Samen hebben we collegiaal toegewerkt naar een mooi resultaat: een stevig boek waar de klant nog vaak naar zal grijpen om zich de mooie jaren van zijn bedrijf levendig voor de geest te halen. Het was mijn eerste kennismaking met Marielle; de klant had bedacht dat wij dit project wel eens samen zouden kunnen uitvoeren. Kan me niet herinneren ooit sneller iemand te hebben leren kennen en waarderen. Haar humor, voortvarendheid en relativeringsvermogen maakten de samenwerking tot een feestje. Ik hoop dat we dat nog vaak mogen herhalen.”
(Hans van Zeeland, eigenaar Open Deuren)

Top qualities: Great Results, Personable, On Time
“Marielle did several great jobs (communication strategy, graphic design, webdesign, photography, public relations etc.) for our company and has a distinguishing, own style. A pleasure to work with.” (Alexander Volmer, Dunamare Onderwijsgroep)

“Ik werk regelmatig samen met Marielle als partner in vele projecten in zowel het onderwijs als bij commerciële opdrachtgevers. Marielle is een geweldige communicatie en marketing professional. Haar strategische marketing inzichten en kwaliteiten vertaalt ze op geheel eigen wijze naar innovatieve communicatie strategieën.  Daarnaast beschikt ze over een enorme creatieve geest en passie voor het vak.  Juist de combinatie van haar marketing en communicatie kennis, vaardigheden en kwaliteiten op het creatieve vlak maakt haar een professional waar ik erg graag mee samenwerk. Het is niet alleen prettig om met Marielle samen te werken vanwege haar capaciteiten op haar vakgebied, maar ook als collega en “sparring” partner is het iemand die met heel veel humor en gezelligheid de samenwerking tot een succes maakt. (Petra Kroon, eigenaar evenementenbureau)

“Ik werk sinds een aantal jaren samen met Marielle in het kader van onze werving en dat bevalt mij prima. Marielle denkt mee, is flexibel en creatief. En verder, ook niet onbelangrijk, heeft Marielle humor.” (Titia Leurs, Ichthus Lycem)

“Marielle is een heel betrokken professional die ook fijn mee denkt om de opdracht nog beter uit te kunnen voeren. Ze is erg sterk in het fotograferen van portretten en mooie spontane close ups van mensen. En ze is heel zelfstandig, wat voor een opdrachtgever ook plezierig is.” (Jesseke van Buuren, Hoofd Communicatie Dunamare Onderwijs Groep)